Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی بم در نامه‌ای سرگشاده به نماینده کرمان نوشت: آقای نیکزادی؛ با حضور در جمع دانشجویان صادقانه دلایل علمی و منطقی خود را نسبت به تصویب FATF بیان کنید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان بم در نامه ای سرگشاده به نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی نوشت: جناب آقای نیکزادی، سوال جنبش دانشجویی از شما نماینده موافق CFT این است که چرا وقتی سردمداران FATF، سران کشوری هستند که خود معترفند داعش را ایجاد کرده اند، تصویب لایحه پیوستن ایران به CFT دقیقا چه بوده است؟

متن نامه به شرح ذیل است:

جناب آقای مهندس نیکزادی، نماینده مردم شریف شرق استان کرمان


سلام علیکم

هرچند برخی از مسئولان تکلیفشان با آرمان استقلال مشخص نیست؛ اما مردم و به تاسی از آنان جنبش دانشجویی مسلمان در حفاظت از این آرمان نخواهد خوابید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه پس از روی کار آمدن دولتی با ایده جهانی سازی به هر قیمت و «بستن با کدخدا» و مجلسی که فرای تعهد، دستپخت لابی گری گروه‌های سیاسی منقضی می‌شود، هر روز شاهد تحمیل معاهده‌ای استعماری به کشور هستیم.


پرسشی که ذهن همگان را به خود درگیر کرده این است که آیا بی تدبیری نسبت به اوضاع اقتصادی کشور در سطوح تصمیم گیری و اجرایی با تصویب لوایحی از این دست، حل می‌شود؟
جناب آقای نیکزادی، سوال جنبش دانشجویی از شما نماینده موافق CFT این است که چرا وقتی سردمداران FATF، سران کشوری هستند که خود معترفند داعش را ایجاد کرده اند، تصویب لایحه پیوستن ایران به CFT دقیقا چه بوده است؟

معاهدات بین المللی تحمیلی از غرب همواره ابزار و اهرم دستی برای اعمال فشار‌های بیشتر به ایران بوده است. تصویب لوایح مربوط به FATF به دلیل وجود تفاوت‌هایی در تعاریف بین المللی (غرب) و تعاریف ما در موضوعات گوناگون مانند تفاوت در تعریف تروریست و گروه‌های تروریستی موجب این خواهد شد که سازمان مجاهدین خلق با به شهادت رساندن هزاران نفر از هموطنان عزیزمان بعنوان تروریست شناخته نشده؛ اما در عوض حزب الله لبنان در دسته بندی گروهک‌های تروریستی قرار می‌گیرد.   همچنین موسسات و نهاد‌های ایرانی، با ۲۳۱ نهاد و فرد ایرانی از جمله وزارت دفاع، وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت ارشاد، صدا وسیمای جمهوری اسلامی، جنبش‌های آزادی بخش مثل حماس، جهاد اسلامی، حزب الله لبنان و… که در لیست تحریمی آمریکا قرار دارند در صورت پذیرش این لوایح، امکان مراوده نخواهند داشت و علاوه بر اینکه از سوی آمریکا تحریم شده اند، از سوی خود ایران نیز تحریم خواهند.

کدام عقل سلیمی این را می‌پذیرد که نمایندگان ملت، سربازان و قهرمانان ملی را که به عنوان حافظان امنیت و آرامش در کشور هستند به جای آنکه مدال افتخار بر گردنشان بیاویزند، مورد تحریم قرار دهند؟
تجربه تلخ برجام ثابت کرده است در ایام منتهی به تصویب چنین لوایحی، دو ادعای خلاف واقع توسط برخی نمایندگان در مجلس طرح می‌شود. اولا ادعای بهبود وضعیت اقتصادی پس از تصویب این لایحه و دوما استناد به امر مجهول و نامفهومی به نام «تصمیم نظام». بررسی‌های کارشناسان و تجربه واقعی برجام نشان داد ادعای اول پوچ و نادرست است.   در مورد ادعای دوم نیز صراحتا اعلام می‌داریم ما جز فرامین صریح و علنی رهبر انقلاب و نیز تصمیمات قوا و نهاد‌های رسمی کشور، چیزی به نام «تصمیم نظام» را به رسمیت نمی‌شناسیم و نمایندگان مجلس را مسئول مستقیم تصمیماتشان می‌دانیم؛ و سوال جدی‌تر اینکه با وجود موضع صریح و روشن مقام معظم رهبری که فرمودند: "کنوانسیون بین المللی را قدرت‌های بزرگ بر اساس منافع خود آماده میکنند، دولت‌های همسو یا مرعوب هم آن‌ها را تصویب می‌کنند.   مثلا قانون مبارزه با تروریسم یا پولشویی، هیچ لزومی ندارد ما چیزی که نمیدانیم به کجا ختم میشود و حتی میدانیم که مشکلاتی دارد، بخاطر آن جهات مثبت قبول کنیم.۳۰/۰۳/۹۷"و ایشان تاکید بر این موضوع داشتند که این بهانه‌ها پایان ندارد و هر روز با بهانه‌ای جدید بدنبال تضعیف قدرت ایران اسلامی هستند. اما متاسفانه شاهد تصویب CFT در مجلس بودیم که خود شما از موافقین طرح بوده اید.

پیوستن به CFT آسیب‌های قطعی و روشنی دارد. برخی از نمایندگان مجلس و مسئولین دولتی، مدعی شده اند با لحاظ نمودن «حق شرط» و یا «حق تحفظ» در پیوستن به این معاهده، می‌توان این آسیب‌ها را کنترل کرد. این مسئله ادعایی غیرعلمی و غیرواقعی است که با بررسی حداقلی کنوانسیون بین المللی حقوق و معاهدات و با توجه به بند‌های CFT، امکان اعلام هیچگونه شرط و یا تحفظی وجود ندارد.
در پایان یادآور می‌شویم؛ همانگونه که شهید بزرگوار شهید بهشتی فرمودند: «دانشجو موذن جامعه است، اگر خواب بماند نماز امت قضا می‌شود.» دانشجویان انقلابی تا آخرین نفس از آرمان‌ها و ارزش هایشان دفاع می‌کنند و این قشر فرهیخته و علمی هیچ گاه بر سر منافع ملی کشور معامله نخواهند کرد و همواره به روشنگری خود ادامه خواهند داد؛ لذا با توجه به تاکید مقام معظم رهبری پیرو مطالبه گری از مسئولان و پاسخگویی مسئولان، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی بسیج دانشجویی شهرستان بم ضمن دعوت جنابعالی به مناظره، از شما نماینده و موافق طرح درخواست دارد تا با حضور جدی در دانشگاه‌ها و گفتگو با دانشجویان به بررسی دقیق و تخصصی‌تر لوایحی همچون FATF در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بپردازید. همچنین شفاف و صادقانه دلایل علمی و منطقی خود را نسبت به تصویب fatf و لوایح چهارگانه و عدم شفافیت آرای نمایندگان مجلس اعلام کنید.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی بم مخالفت دانشجویان با cft

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند

آفتاب‌‌نیوز :

بخش‌هایی از گفت و گوی علیرضا سلیمی را در ادامه می‌خوانید:

باید در مجلس دوازدهم نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت و نقاط ضعف آن را پوشش بدهیم. البته اینکه می‌گویم در مجلس یازدهم نظارت ضعیف بود به معنای آن نیست که نظارت تعطیل بود نظارت به اندازه کافی نبود.

اولاً تعدادی از نمایندگان جدید هستند و تعدادی از اعضای هیئت رئیسه قبلی هم رای نیاوردند. بخش زیادی از نمایندگان جدید الورود هستند و این‌ها باید تصمیم بگیرند.

سامانه شفافیت برای چیست؟ برای اینکه تعداد آرا را بررسی کنید. مثلاً این آقا اینقدر می‌توانسته رای بدهد الان اینقدر رای داده است. شما باید بررسی بکنید به مردم گزارش بدهید. وقتی کسی در صحن و کمیسیون‌ها حضور منظم ندارد این یک نوع فساد اداری است. فساد سیاسی هم هست. آیا این فساد منشاء فساد اقتصادی می‌شود یا نمی‌شود؟ چون اگر من درست ریل‌گذاری نکنم موجب فساد در بیرون می‌شود. منی که زمینه‌ساز فساد هستم می‌توانم روی پرچمم بنویسم مبارزه با فساد؟

من همین الان هم می‌گویم باید تکلیف شاسی بلند‌ها مشخص شود. باید اسامی کسانی که خودرو گرفتند مشخص شود؛ برخی نه یکی، بلکه چندتا شاسی بلند گرفته‌اند، اما می‌گویند ضد فساد هستیم؟ می‌گویند من عدالتخواه هستم و با فساد مبارزه می‌کنم! می‌گویند انقلابی هستیم کدام انقلابی؟ یکی از الزامات انقلابی‌گری اخلاق و ادب است.

انقلابی‌گری یعنی مردم داری. یعنی شفافیت. انقلابی‌گری یعنی ما عاقلانه و عالمانه در مجلس حضور پیدا کنیم. فردی که مطالعه نمی‌کند و در طرح‌ها و لوایح نظری ندارد چطور می‌تواند بگوید که انقلابی هستم؟ انقلابی‌گری یعنی طرف مطالعه بکند پژوهش بکند و تحقیق بکند و فعالانه در مجلس حضور داشته باشد. چرا نباید حضور فعال داشته باشد؟ انقلابی‌گری یک منش و سیره است نه یک اسم. یک شعار فقط نیست. یک سیره است و در چه کسانی بروز و ظهور کرده مهم است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • فردا، پایان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌