Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- یک فعال سیاسی درباره صحبت های دیروز رهبر معظم انقلاب و در واکنش به ردصلاحیت اصلاح طلبان توسط شورای نگهبان گفت: «رهبری گفتند اگر انتخابات پررنگ باشد یعنی اگر مردم مشارکت کنند. اما این به معنای این نیست که اصولگرایان رأی بیاورند. پررنگ بودن انتخابات یعنی مشارکت مردم زیاد شود و باعث قدرت نظام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» رهبری صحبت درباره انتخابات را به آینده موکول کردند حسن رسولی رئیس ستاد انتخابات مرکزی شورای عالی جبهه اصلاح‌طلبان در گفتگو با فرارو گفت: «ما از نتیجه اولیه هیئت‌های نظارت بهت‌زده هستیم و همچنان در این بهت و حیرت به سر می‌بریم و در انتظار هستیم ببینیم که شورای نگهبان در دو مرحله بعدی چه برخوردی با اعتراضات داوطلبان ردصلاحیت شده اصلاح‌طلب می‌کند.»
وی اظهار کرد: «دیروز رهبری صحبت درباره انتخابات را به آینده موکول کردند. فکر می‌کنم شورای نگهبان در مراحل بعدی متناسب با رویکرد‌های اعلام شده رهبری رفتار خود را تنظیم می‌کند.»
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: «منتظر هستیم تا مواضع راهبردی نظام در راستای فراهم کردن فضای مناسب برای حداکثرسازی مشارکت اعلام شود.»
او تصریح کرد: «باید دید این مواضع درباره انتخابات که لازمه تقویت و تحکیم مبانی نظام و پایه‌های مشروعیت نظام سیاسی ایران است؛ چه خواهد بود.»
وی ادامه داد: «به نظر می‌رسد شورای نگهبان نیز آهنگ خود را با مواضعی که رهبری درباره انتخابات اعلام کنند، هماهنگ خواهد کرد، اما رهبری در این باره فعلا در نماز جمعه چیزی نگفتند.» اشاره رهبری به قوت نظام به معنای برگزاری انتخاباتی پرشور بود اسماعیل گرامی‌مقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی نیز در این باره در گفتگو با فرارو اظهار کرد: «رهبری در نماز جمعه بر بروز اتحاد و همبستگی ملی در تشییع سردار سلیمانی، تأکید کردند و از آن به عنوان عاملی که موجب همبستگی ملت ایران شد، یاد کردند.»
او ادامه داد: «همچنین رهبری گفتند باید انتخابات را پرشور برگزار کنیم و مشارکت را افزایش بدهیم تا نظام را قوی کنیم.»   وی افزود: «در واقع، رهبری قوت نظام را در گرو برگزاری انتخاباتی پرشور دانستند. روشن است هر نظامی دارای پشتیبانی مردمی باشد قدرت آن نظام افزایش پیدا می‌کند و قوی می‌شود.»
گرامی‌مقدم گفت: « واژه قوی که رهبری به کار بردند مستلزم برگزاری یک انتخابات رقابتی و پر جاذبه است تا مشارکت افزایش پیدا کند.»
وی افزود: «رهبری گفتند اگر انتخابات پررنگ باشد یعنی اگر مردم مشارکت کنند. اما این به معنای این نیست که اصولگرایان رأی بیاورند. پررنگ بودن انتخابات یعنی مشارکت مردم زیاد شود و باعث قدرت نظام شود.»
سخنگوی حزب اعتماد ملی تأکید کرد: «فعلا نمی‌توان موضع رهبری را در حمایت از عملکرد شورای نگهبان دانست. فعلاً من تا یازدهم بهمن که همه چیز روشن شود؛ چنین برداشتی ندارم.»
او ادامه داد: «اما در واقعیت ردصلاحیت‌ها شامل یک جریان سیاسی شده است و اصلاح‌طلبان قلع وقمع شدند.»
وی گفت: «از احزاب سیاسی همچون اعتماد ملی، اتحاد ملت و کارگزاران سازندگی یک نفر هم تأیید نشدند. با این شرایط ما در انتخابات نخواهیم توانست فهرست کاملی بدهیم و در جا‌هایی حتی نمی‌توانیم فهرست بدهیم.»
گرامی‌مقدم افزود: «روشن است این امر به کمرنگ شدن رقابت در عرصه انتخابات می‌انجامد. ولی امید ما این است خود رهبری به این قضیه ورود پیدا کنند تا انتخابات پر شور برگزار شود.»

منبع: فرارو

کلیدواژه: رهبر انقلاب نماز جمعه تهران انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۵۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات

حزب اسلامی ایران زمین برای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر؛ فهرست ۱۶ نفره پیشنهادی خود را در دوردوم انتخابات به جبهه پیشرفت ،رفاه ،و عدالت و هیئت عالی شورای وحدت اعلام کرد که ۱۳ نفر از ۱۶ نفر به تصویب رسید و فهرست۱۳+۳بعنوان لیست نهایی به مردم شریف تهران، ری، شمیرانات، پردیس واسلامشهر معرفی شد.

دریکی دو روزبا قیمانده به انتخابات جز دعوت به مشارکت هر چه بیشترمردم که کاری نمی شود کرد،اینهم می شود"گفتاردرمانی" که مردم بامشارکت واقعی حدود ۳۸در صدی خود وشکستن رکورد مشارکت حداقلی نسبت به انتخابات های ۹۸وبه قبل درروز۱۱ اسفند نشان دادند که (گفتاردرمانی انتخابات) هم چندان اثری درافزایش مشارکت نخواهد داشت. مضافا اینکه درانتخابات۲۱اردیبهشت دو عامل دیگر هم به کاهش مشارکت نسبت به دوراول دامن خواهد زد که یکی طبیعی و نتیجه خارج شدن هزاران نامزد از دور رقابت است که طرفداران خاص خودشان را دارند و بخشی از آنان پای صندوق‌ها نخواهند آمد. عامل دوم اتفاقات تلخی است که درفاصله ۱۱ اسفند تاکنون از ناحیه دو روحانی سرشناس دارای تریبون و همچنین گرفتن عروسی دختر شخصیت شناخته شده درسوپر لاکچری‌ترین هتل پایتخت باهزینه میلیاردی است که ازجمله مستندات و مصادیق وجود اختلاف طبقاتی میان مردم ومسئولان محسوب شد. .امام علی (ع) درنامه۵۳نهج البلاغه آنرا ازآفات۳ گانه حکو مت و از عوامل رویگردانی مردم ازدولت های اسلامی میداند که موجب دلسردی و قهربرخی باصندوق های رای خواهد شد.

البته معتقدم مردم نباید حساب"سوءعملکرد مسئولان" رابپای "نظام"بگذا رند، دولت ها می آیند و می روند واین "نظام جمهوری اسلا می" است که باید بماند وهمه ما بحکم وظیفه دینی وملی باید درحفظ و بقاء این نظام بکوشیم که بفرموده امام(ره):«حفظ نظام ازاوجب واجبات است».

نهادم قدسی که درکنارهمه مشکلات ناشی ازناکارآمدی برخی مسئولان در ادوار مختلف دستاوردهای ارزشمند و فراوانی داشته است ازجمله پیروزی شکوهمندانقلا ب اسلامی،پیروزی در ۸ سال جنگ تحمیلی که آرزوی تصرف یک وجب ازخاک سرزمین مقدسمان را به دل دشمنان گذاشت،پیشرفت های چشمگیری که درحوزه نانو و فن آوری های نوین ودانش بنیان بحکم "من استطعتم من قوه ورباط الخیر"داشته ایم که منجربه ساخت پیشرفته ترین سلاح های جنگی وافزا یش قدرت دفاعی نظام دربرابر دشمنان شده است که حمله اخیر موشکی و پهبادی به موا ضع نظامی رژیم منحوس وسفاک صهیونیستی که مجهزبه سلاح شیمیایی درمنطقه و موردحما یت بی چون وچرای آمریکا و کشورهای اروپایی است که جرائت پا سخ را ازرژیم غاصب سلب نمود و بسیاری ازموفقیت های دیگر که مایه سربلندی واقتدارنظام جمهوری اسلامی ایران درمنطقه و جهان شده است و بعنوان قدرتمندترین کشورمنطقه، تکیه گاه وامید کشورهای اسلامی بشمارمی آید دلیل محکمی است که حتی تحت بدترین شرایط نباید پشت نظام راخالی کرد بلکه برای حفظ نظام و ناامید ساختن دشمنان برانداز باید در میدان بود که حضور در پای صندوق های رای ولو برای رای به یک‌ نفرهم بودن درمیدان است و خاری برچشم دشمنانی که بدخواه ملت ایران هستند و البته درجای خود با تقویت روحیه مطالبه‌گری به بیان مطالبات برحق خود از مسئولین باید پرداخت و هنگام لزوم بحساب نمایندگان ومسئولان بی کفایت در هر مقام و مرتبه‌ای که باشند باید رسید.

دبیرکل حزب لسلامی ایران زمین

212

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904423

دیگر خبرها

  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • چرخش ۱۸۰ درجه‌ای یک کاندیدا در زنجان؛ یکباره اصلاح‌طلب شد!
  • نقش انتخابات در بهبود رشد فرهنگ و زندگی اجتماعی جامعه
  • بیش از ۶ هزار نفر در فرایند برگزاری دور دوم انتخابات مشارکت دارند
  • شمال استان اردبیل در تب و تاب انتخابات
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • خبر مهم شورای نگهبان برای کاندیداهای دور دوم انتخابات
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران