Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ پویش هر محله یک قربانی که مقام معظم رهبری نیز از آن به نیکی یاد کردند این روزها در سبزوار مشغول خدمت‌رسانی به محرومان است. ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۳ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سبزوار، در ایام شیوع کرونا در شهرها و نقاط مختلف کشور پویش‌های مختلفی با هدف کمک به محرومان راه‌‌اندازی شده تا سبد معیشت محرومان نیز در این ایام خالی نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی همچون آستان قدس رضوی و گروه‌های جهادی در این ایام پای کار هستند و خدمات خود را گسترش می‌دهند.

اما برخی از طرح‌ها نیز هستند که اساس و مبنای مردمی دارند؛ یعنی فقط با تکیه بر توان مردمی تشکیل می‌شوند و تداوم آنها نیز مبتنی بر حرکت‌های جمعی از سوی خود مردم است.

یکی از این پویش‌ها، پویش هر محله یک قربانی است که این روزها در شهرستان سبزوار راه افتاده و مقام معظم رهبری نیز در فرمایشات امروز خود به آن اشاره داشتند.

قیمت گوشت گوسفندی کاهش یافت اما هنوز 30 هزار تومان حباب داردقیمت گوشت گوسفندی 70هزار تومان است/ سوءاستفاده برخی قصابی‌ها از شایعاتنرخ منطقی گوشت گوسفندی 75 هزار تومان است

در این پویش گروهی از خیرین گردهم جمع شده‌اند و به محرومان و نیازمندان از طریق قربانی گوسفند کمک می‌کنند و گوشت قربانی را در میان آنها توزیع می‌کنند.

مسئول پویش مردمی هر محله یک قربانی در این زمینه اظهار داشت: طی یک هفته 22 راس گوسفند توسط مردم و خیران در راستای نذر سلامتی حضرت مهدی (عج) برای نیمه شعبان ذبح شد.

جواد شمس آبادی در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: امسال با توجه به اوضاع فعلی و نیاز مردم و محرومین تصمیم گرفتیم که به مناسبت نیمه شعبان طرح هر محله یک قربانی را اجرا کنیم. 

وی ادامه داد: همه ساله همزمان با نیمه شعبان و ولادت حضرت مهدی (عج) ایستگاه هایی در سطح شهرستان برپا می‌شود که از مردم پذیرایی می‌کنند امسال تصمیم گرفته شد برای نذر سلامتی امام زمان(عج) هر محله یک قربانی داشته باشد و گوشت قربانی میان نیازمندان و محرومان توزیع شود.

وی افزود: در همین راستا قرار شد ایستگاه‌ها هزینه‌هایی که هرساله برای بستنی، کیک و شربت را می‌پردازند در مسیر قربانی خرج کنند‌.

شمس آبادی با بیان اینکه از هفته گذشته فراخوان اجرای این طرح در شهرستان منتشر شده است، عنوان کرد: تاکنون 25 محله و مجموعه فرهنگی در این طرح شرکت کرده‌اند و 22 گوسفند قربانی شده است.

وی تصریح کرد: گوشت‌های قربانی با مشارکت مردم میان نیازمندان و محرومان در محلات و حاشیه شهر توزیع می‌شود.

انتهای پیام/282/ش

R41347/P/S6,1188/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت قرمز در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر در نشست هم‌اندیشی اجرای طرح هوشمند‌سازی تامین و توزیع گوشت قرمز، اظهار داشت: با اجرای طرح هوشمندسازی، تامین تا توزیع گوشت قرمزبا هدف خدمت‌رسانی بیشتر به تولید کننده، قصابان و مصرف‌کنندگان ساماندهی و الکترونیکی خواهد شد.

وی ادامه داد: طرح هوشمندسازی تامین و توزیع مرغ در استان چهارمحال وبختیاری به عنوان استان پیشگام در سطح کشور انجام شد که منجر به ارائه خدمت بزرگی به تولید کنندگان و فروشندگان مرغ با توجه به الکترونیکی شدن ثبت درخواست خرید و فروش شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: تمامی فرایند عرضه گوشت مرغ در واحدهای صنفی و همچنین میزان تولید در کشتارگاه‌ها از طریق سامانه رهتاب پیگیری و نظارت بر این حوزه دقیق، و از وقوع هر تخلفی جلوگیری شد.

برزگر خاطرنشان کرد: ان‌شاالله  در اجرای طرح هوشمند سازی تامین و توزیع گوشت قرمز نیز استان چهارمحال وبختیاری پیشگام خواهد بود.

بهروز میرزایی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز بیان داست: این طرح بصورت تدریجی و فاز به فاز انجام خواهد شد که در مرحله اول هدف، خدمت‌رسانی به قصابان از طریق الکترونیکی کردن تامین و توزیع خواهد بود ودر مراحل بعدی، افزایش درآمد تولید کنندگان با فروش به قیمت واقعی وبدون دخالت دلالان، جلوگیری از خروج دام از استان، متعادل سازی و ثبات قیمت خواهد بود.

وی اظهار داشت: طرح هوشمندسازی نظام توزیع کالاهای اساسی به کمک و همراهی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های بخش کشاورزی نیاز دارد و بازار بدون استفاده از پلتفرم‌های توزیع به آرامش نمی‌رسد.

میرزایی افزود: استفاده بهینه از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری زمینه توزیع کالا را از حالت سنتی به مدرن فراهم می‌کند، همچنین می‌توان امکان کنترل و نظارت بر قیمت و مقدار اقلام توزیعی، شفافیت در زنجیره توزیع و اطلاع از میزان موجودی کالا و برنامه‌ریزی جهت تامین به موقع کالاهای اساسی از مهم ترین مزایای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی است.

وی تصریح کرد: سامانه رهتاب علاوه بر توزیع گوشت بایستی قابلیت اجرای زنجیره کالاهای اساسی شامل شکر، برنج و ... و نظارت بر این فرآیند را داشته باشد که از طریق آن بتوان نظارت و بازرسی از واحد های صنفی را تسهیل و از این طریق بهره وری و بازدهی نیز افزایش یابد.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • دیدار ملی‌پوشان فوتسال با مقام معظم رهبری
  • اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز تبیین می شود
  • برگزاری کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری درتبریز
  • نخستین رزمایش کمک مومنانه در بجنورد
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • رادان: حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند