Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه در نامه‌ای به استاندار آذربایجان غربی خواستار رسیدگی بیشتر به امکانات زیرساختی دانشگاه شدند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، جمعی از تشکل ها و انجمن‌های دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه در نامه‌ای به محمد صادق معتمدیان، استاندار آذربایجان غربی خواستار رسیدگی بیشتر به امکانات زیرساختی دانشگاه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




متن نامه به شرح زیر است:

جناب آقای محمد صادق معتمدیان

استاندار محترم استان آذربایجان غربی

با سلام و تحیات


انتخاب شایسته حضرتعالی به سمت استاندار آذربایجان غربی در دولت سیزدهم که بیانگر تعهد و روحیه مردمی و خدمتگزاری جنابعالی در صحنه‌های مختلف خدمت صادقانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، صمیمانه تبریک عرض می‌نماییم. بی تردید سوابق انقلابی، تجارب ارزنده و سوابق درخشان مدیریتی شما گامی ارزشمند برای رسیدن به اهداف جهادی و تحول آفرین دولت مردمی نظام اسلامی و سر منشاء برکات، توسعه و آبادانی همه جانبه این استان صنعتی و معدنی خواهد بود.

جناب آقای استاندار


دانشگاه سراسری صنعتی ارومیه با چشم‌اندازِ دستیابی به سطح دانشگاه‌های توسعه یافته در تمامی شاخصه‌ها، حرکت در مرز یافته‌های تکنولوژی و علمی، پژوهش محور نمودن جریانِ تصمیم‌گیری‌هایِ فنی، ارائه تمام رشته‌های مورد نیاز بخش صنعت و معدن شمالغرب کشور، فعال نمودن پذیرش دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی، ارتقا به جایگاه یک دانشگاه بین المللی و فرا ملّی، جذب دانشجو از کشور‌های خارج و ارائه خدمات علمی و پژوهشی به کشور‌های همسایه در سال ۱۳۸۵ تاسیس شد.

اعتلای فرهنگ و موقعیت علمی استان و نقش موثر آن در کشور، توسعه آموزش عالی استان، بهبود شاخص دانشجو، افزایش فارغ التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی، تقویت ارتباط بخش صنعت و معدن با بخش آموزش عالی، تسریع و تسهیل توسعه بخش صنعت استان، تربیت نیروی انسانی متخصص، عملی کردن سیاست‌های محرومیت زدایی در منطقه و کمک به تبدیل استان از اقتصاد نهاده محور به اقتصاد بهره‌ور محور؛ از اهداف اصلی تاسیس دانشگاه صنعتی ارومیه است.


در دهه اخیر، دانشگاه صنعتی ارومیه در راستای تولید علم و دانش سهم بزرگی را در بین دانشگاه‌های کشور به خود اختصاص داده است و با ایجاد ارتباط سازنده و موثر با مراکز کارآفرینی و نوآوری در جهت حمایت از دانشجویان و نخبگان، قرار گرفتن نام دانشگاه در زمره دانشگاه‌های یک درصد برتر جهان از منظر پژوهش در پایگاه استنادی ESI و ISC و همچنین حضور نام دانشگاه در زمره ۱۱ دانشگاه برتر صنعتی کشور بخشی ازنمونه‌های بارز آن می‌باشند.


اما متاسفانه به علت نبود برخی امکانات زیرساختی، محرومیت‌ها برطرف نشده و فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی دانشگاه و زحمات دانش‌پژوهان مورد کم لطفی واقع شده است؛ لذا انتظار می‌رود با مدیریت شایسته جنابعالی کمبود‌ها و کاستی‌های دانشگاه صنعتی ارومیه؛ از قبیل حمایت مالی از پایان نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی اساتید دانشگاه، حمایت از پروژه‌های عمرانی ناتمام و. مورد توجه مدیران ارشد استان و کشور قرار گرفته تا سبب تقویت این دانشگاه بگردد.


حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه (دفتر تحکیم وحدت)
هیئت منتظران مهدی (عج) دانشگاه صنعتی ارومیه
کانون مهدویت دانشگاه صنعتی ارومیه
کانون قران وعترت دانشگاه صنعتی ارومیه
کانون حامی دانشگاه صنعتی ارومیه
انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی ارومیه
فعالین صنفی دانشگاه صنعتی ارومیه

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی ارومیه وزات علوم دانشگاههای برتر جهان دانشگاه صنعتی ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۴۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر عدم خام‌فروشی مواد معدنی، گفت: ساخت ۷ کارخانه فرآوری مس آغاز شده که بزودی نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در این استان افتتاح خواهد شد.

محمدکرمی روز چهارشنبه(۱۹ اردیبهشت) در جلسه تجلیل از اساتید برتر دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: دانشگاه باید محور توسعه و تحول باشد، چرا که عدم ارتباط صنایع با دانشگاه سبب ورشکستگی صنعت خواهد شد.

وی بیان کرد: با توجه به رشد سریع فناوری‌، ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار مهم است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های دانش بنیان باید توسط اساتید راه‌اندازی و راهبری شوند تا شاهد تولید محصولات نوین و مورد مطالبه و نیاز مردم باشیم.

وی افزود: هر کاری با پشتوانه علمی با موفقیت همراه است و همه بخش‌های دانشگاهی باید در راستای توسعه و رشد علمی تلاش کنند.

کرمی اذعان کرد: ۳۰ نهاد تربیتی و فرهنگی داریم، ولی مجموعه اصلی و راهبردی نظام آموزش و پرورش است که در ۲ حوزه تربیتی و مهارتی دانش آموزان فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: بیشترین اعضای جامعه‌ بیکاران؛ فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، بنابراین باید دانش آموزان را با مهارت‌های علمی و تخصصی پرورش دهیم تا دانشجویان توانمند ما نیروی متخصص و پرکار باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: دانش‌آموزان استان استعداد بالایی دارند که معلمان راهبر آنها برای تحرک علمی و بارش فکری هستند.

وی افزود: اگر بهترین مدارس هم ساخته شود ولی معلمان و اساتید توانمند نداشته باشیم مسلماً خروجی مناسبی نخواهیم داشت.

کرمی با اشاره به اقدامات توسعه‌ای در سیستان و بلوچستان گفت: طرح‌های بزرگی در زمینه زیرساخت‌ها و راه‌ در حال اجراست.

وی اذعان کرد: پنج طرح آبرسانی‌ بزرگ، گازرسانی، طرح‌های توسعه‌ای برق، شیلات، اقتصاد، تجارت، اقتصاد دیجیتال و اقتصاد گردشگری جزو طرح‌های زیرساختی در سیستان و بلوچستان است.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: از شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون چهار هزار و ۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی این استان اضافه شده است.

وی تصریح کرد: آب دریا، موجودات، محصولات کشاورزی و ارتباط با کشورهای جهان از طریق دریا جزو ظرفیت‌های اقتصاد دریا سیستان و بلوچستان است.

کرمی گفت: محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان بی‌نظیر است که باید با روش‌های علمی و آموزش‌ روش‌های نوین در توسعه این محصولات اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های قبل ۳۰ درصد بخش طیور و مرغداری در سیستان و بلوچستان تامین می‌شد، بیان کرد: امروز این رقم به ۸۰ درصد رسیده و با رفع موانع تولید و تسریع در صدور مجوزها به بالای ۱۰۰ درصد خواهد رسید.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در زمینه اقتصاد دریا یک مرکز تحقیقاتی فعال داریم ولی جهت بهره‌مندی از ثروت دریا نیازمند ایجاد رشته‌های دانشگاهی مرتبط هستیم که روی همه موضوعات با دقت کار کند.

وی به تربیت نیروی ماهر و متخصص با توجه به گسترش فعالیت‌های توسعه‌ای اقتصادی تاکید کرد و افزود: مرز خاکی و آبی، ارتباط با گستره جهانی و آسیای میانه و چین، بنادر استان، فعال کردن کریدورها، قراردادهای مشترک با شرکت‌های چند ملیتی از مزیت‌های توسعه‌ای سیستان و بلوچستان است.

کرمی بیان کرد: مسوولان باید انجام کار برای رضایت پروردگار، برنامه‌ریزی، نوآوری و مطالعه و کار علمی را در نظر داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کردستان شایسته توسعه است/اجرای ۴۸ پروژه پیشران در کشور
  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای